Lucrările noastre

www.vekahouse.md

Experiența Veka House

La Veka House, suntem mândri să împărtășim cu dumneavoastră o selecție impresionantă de proiecte finalizate care reflectă experiența și expertiza noastră în producția și instalarea de ferestre și uși PVC la comandă. Cu o istorie bogată și o echipă dedicată, ne străduim să aducem valoare și frumusețe locuințelor și spațiilor comerciale.

Suntem mândri să spunem că satisfacția clienților noștri este cea mai bună recompensă pentru munca noastră. Imaginile de mai jos reflectă bucuria și satisfacția clienților noștri atunci când văd proiectele finalizate și calitatea lucrărilor noastre.

La Veka House, am avut privilegiul de a lucra pe o varietate de proiecte unice, de la locuințe rezidențiale elegante până la spații comerciale și industriale. Fiecare proiect a fost o oportunitate de a demonstra calitatea noastră superioară și abilitățile noastre de adaptare la cerințele specifice ale clienților noștri.

Nu cunoști de unde să începi?

AI NEVOIE DE O CONSULTAȚIE PROFESIONISTĂ?

Lideri în Moldova

Veka House

Ferestre termopan VEKA din Moldova și din întreaga lume reprezintă garantul calității. În primul rând, profilul Veka este certificat conform standardului internațional de calitate în fiecare an. În al doilea rând, compania noastră oferă o garanție pentru toate ferestrele din plastic și efectuează servicii post-garanție.

Chișinău, Moldova
Telefon: +373 60 986 231
Email: office@example.com

Cere oferta online și primești -5% REDUCERE!

Completați formularul de mai jos